Πάτρα: Ο ιατροδικαστής Καρακούκης διαψεύδει επίσημα την πληροφορία για «εισπνοή τοξικού αερίου» στη Τζωρτζίνα

Και από επίσημα χείλη τονίζεται ότι οι πληροφορίες που έγιναν γνωστές πριν από λίγο σχετικά με τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας από την Πάτρα δεν ισχύουν. Η επίσημη διάψευση και η ανακοίνωση του κ. Καρακούκης.

Η επίσημη ανακοίνωση του κ. Καρακούκη

«Σας γνωρίζουμε ότι το άρθρο που δημοσιεύτηκε στο site protothema.gr την 21/2/2022 κ περί ώρα 18.00 με τίτλο «Σοκ Έγκλημα ο θάνατος της Τζωρτζίνας-Εισέπνευσε τοξικό αέριο» δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Αντίθετα οι έρευνες συνεχίζονται.
Αθήνα 21/2/2022

Ο Προιστάμενος της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας

Νικόλαος Γ. Καρακούκης

Διδάκτωρ Ιατροδικαστικής ΕΚΠΑ»

Νωρίτερα μίλησε και ο Μάνος Δασκαλάκης και είπε: «Δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε για να ενημερωθούμε. Κατά πάσα πιθανότητα δεν ισχύει» ανέφερε ο πατέρας σε πατρινό μέσο για την πληροφορία πως ο θάνατος της μικρής Τζωρτζίνας οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Με αφορμή την παραπάνω δημοσίευση το theBest, επικοινώνησε με τον δικηγόρο της οικογένειας, κ. Γιάννη Κόττα, ο οποίος επισήμανε πως η οικογένεια και ο ίδιος δεν έχουν την παραμικρή ενημέρωση σχετικά με το ζήτημα.

«Δεν μας έχει ειδοποιήσει κανείς. Δεν έχουμε γνώση κανενός αποτελέσματος ακόμη» δήλωσε χαρακτηριστικά. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο άλλος δικηγόρος της οικογένειας, ο κ. Δημήτρης Καράμπελας.

Στο theBest και ο πατέρας των παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος προσπαθεί μετά τη δημοσίευση της πληροφορίας να επικοινωνήσει με τον ιατροδικαστή, αλλά δεν έχει καταστεί, ακόμα, δυνατό.

dikaiologitika.gr

Σχετικά